7 Ağustos 2011 Pazar

Clutch Denedim :)

Evet denedim diyorum çünkü sadece denedim. elime kullanılabilir bir çanta geçmedi gibi sanki :) Hatta bir yerde cinfikirlik yapıp kumasın iç kısmına karton koymak için bir bölme oluşturdum ve oraya karton koydum. Keşke her yerine koysaymışım. Malzeme bu gömlek:

Gömlekten dikdörtgen parçayı kestim ve içine astar olarak (yumuşak ve şişkin durmasını sağlamak için) Eski bir polar kazağımı geçirdim.


İşte bu kısımda kartonu sıkıştıracağım yer. İç kısımda altlarda kalacak:








Daha sonra baktım hala dik durmuyor elde tutacak gibi değil. Ben de eski çantamın zincirini geçirdim. Hiç Olmazsa koluma takarım diye. Yine de sevmedim.

Şimdi sizlerden bu çantaları nasıl dik tuttuğunuza dair fikirler bekliyorum. lütfen bana yardımcı olun :)

8 yorum:

  1. Her denemen bu kadar guzel oluyosa ne mutlu sanaaa:) dik durmasi icin daha sert kumas kullanabilirsin cif kumas yapip arasina elyaf koyabilirsin ama bence bu haliyle de gayet guzel olmus ellerine sagliik:)

    YanıtlaSil
  2. cnm senin gibi genç kardeşlerimizin böyle denemeler yapması çok güzel kumaşın çok ince olduğu için altındakide polar oldugu için potluk olmuş kot pantolondan dikip üzerini kaplayabilirsin ama bunun zincir yerine uysun diye bir broş filan takarsan havası degişebilir eline saglık cnm mor ajelerinde güzelmiş mavi:D

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim eylem :)
    **Kesinlikle sert kumaş kullanmalıyım bunu not ettim ;)
    Adsız arkadaşım sen mavi misin :) teşekkür ederim. Kot pantolon fikri çok aklıma yattı gerçekten dik durur o zaman.
    Broş da güzel fikir.
    Değerli tavsiyeleriniz için çooooooook teşekkür ederim :):)

    YanıtlaSil
  4. maviyim cnm sende adsız olarak yazabiliyorum ancak birde şu kelime dogrulama olmasa kardan adamında çok yakışıklı olmuş eline saglık

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederiz kardanadamımla ben:) demek öyle uyuzluklar çıkarıyor bloğum? Hemen icabına bakacağım şimdi. :)

    YanıtlaSil
  6. şekerim ben diktiğim çantalara astarla kumaş arasına keçe koyuyorum daha tok duruyor. Bu arada ellerine sağlık ilk deneme için bence gayet güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Ben anladım bu keçe her derde devaymış :) Teşekkür ederim önerilerin için kot ya da keçe bir dahaki sefere öyle kullanacağım dikerken

    YanıtlaSil
  8. iyi günler geçde olsa yardımcı olmak istedim kumaşa tela veya tela gibi daha sert rop diye yapışan bir kalın tela daha var onlardan kullanırsan dik durur kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)